Billede af Viktor Munch

Viktor Herman Julius Munch er født d. 15. juni 1880 i Hasle. Søn af Carl Andreasen Munch & Karoline Johnsdatter, Storegade,Hasle.

Han døde d. 15.februar 1946 i Kirkegade 11. Her havde han Glarmesterforretning.og fotografering.

Bornholms Tidende d. 15.02.1946.

Fundet død i sengen.

Glarmester Viktor Munch, Hasle.

I morges blev glarmester Viktor Munch, Hasle, fundet død i sin lejlighed, hvor han boede alene. De, der har set Munch dagligt i den senere tid, har været klar over, at det gik ned ad bakke med hans helbred. For et par dage siden blev han imidlertid meget dårligere, men ville ikke have lægehjælp. Da Munch ingen pårørende havde her i byen, bad Borgmester Regnersen en af naboerne om at se til ham og tage affære, såfremt han skulle blive dårligere.

Da denne nabo i morges kom for at se til Munch, kunne han ikke få ham til at svare og henvendte sig derfor til Borgmesteren, der ved politihjælp kom ind i lejligheden, hvor de fandt Munch liggende død i sengen. Munch har i længere tid haft et svagt hjerte, hvorfor dødsårsagen ved ligsynet, der blev holdt i formiddag, blev fastslået at være et hjerteslag.

Munch blev 65 år gammel. Han var født i Hasle, hvor han har ernæret sig som glarmester. Efter bombningen i Rønne har han haft meget arbejde dér. Munch var ungkarl, og hans eneste slægtning her på øen er en brodersøn i Rønne. En broder er bosat på Lolland.

Dødsannonce fra Bornholms Tidende d. 18.02.1946.