3 Klassetræf 2013

KLASSETRÆF 2013

 

Lørdag den 8. juni var dagen, hvor vi , den aktive klasse, havde vores årlige klassetræf.Og igen, igen, igen, så var det en vidunderlig dag vi tilbragte sammen, alle os gamle, med skolestart 1950.Der er jo lidt nostalgi i det koncept vi kører efter, og det skal der helst ikke laves om på, så i år skulle vi besøge det gamle rådhus.

Vi mødtes k. 14.00 hos Steffen og Linda, hvor vi drak kaffe med rigtig gammeldags lagkage til. Mums, siger vi bare. Efter dette ”måltid”, gik nogle, andre cyklede og atter andre kørte i bil op til Rådhuset på Torvet, så alle dem der bor over, kunne se hvilket flot medborgerhus Hasleboerne har fået. Især glædede vi os jo over de flotte rammer Hasle Lokalhistorisk Forening har fået, så der blev snakket, kigget billeder med mere. Vi havde aftalt med Richardt fra Lokalhistorien, at vi skulle se videoen om Hasle Havn gennem tiderne, så Rune kom og fremviste den. Desværre var lyden ikke god, så det var næsten ikke til at høre hvad Ivar, Sven-Olaf og Kenny fortalte, Det var smadder ærgerligt, men der var nogle der købte den, så de kunne se den hjemme hos sig selv.

Efter denne seance var vi en tur ned om havnen, men blev lidt skuffede over, at man ikke var nået længere med projektet. Så vi glæder os til næste år, hvor vi forhåbentlig kan glæde os over havnens ændrede udseende.

Så gik turen tilbage til Steffen og Linda, der havde fremtryllet en dejlig buffet, som vi smæskede os i, og sluttede måltidet af med is, gammeldags vafler og ”kys” (altså marengskys). Og så gik aftenen bare derudad med snak, snak og atter snak samt sange i lange baner. Klokken blev langt over midnat inden vi fandt ud af, at nu måtte vi sige farvel til hinanden og på gensyn i juni 2014.

I år var vi i alt 27 der mødtes. Fra første komsammen i 1990, opfordrede festkomiteen, til, at man tog sin mand/kone med til arrangementet, og det har der været stor tilslutning til igennem årene. I år deltog 9 i løjerne.Vi skal ikke undlade at nævne, at de bedre halvdele efterhånden er blevet en del af vores klasse sammenhold, og der skal her lyde en stor tak til dem alle for deres indsats og opbakning.Og selvfølgelig også en stor tak til alle klassekammeraterne for deres opbakning. 10 ”herboende” og 8 ”borte fra” udgjorde klassen i år.Endelig en stor tak til Steffen og Linda for deres måde at ”tackle” os på.

Vi glæder os allerede til 2014.

Inge, Lillian og Mona.